Naslov

Eventus sistemi d.o.o.
Ukmarjeva ulica 2
1000 Ljubljana
Slovenija

GPS koordinate
N - 46° 01.249' E - 14° 32.416' oz.
N - 46° 01'15'' E - 14° 32'25''

Odprti smo

Ponedeljek - petek: 8:00 - 16:00
Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

Skladišče

Merit International - LC Bekra
Taborska cesta 34
1290 Grosuplje
V skladišču ni možnosti osebnega prevzema.

Kako do nas

V nakupovalnem središču Rudnik nas najlažje najdete tako, da locirate E.Leclerc, ki je vzhodno od Supernove in severno od Bauhausa.
Za njim, torej na severovzhodni strani, so tri stavbe rdeče-rumeno-sive in označene z A, B in C. Mi smo v pritličju stavbe C na skrajno severovzhodni strani.

Se vidimo!

Normalno se peljete po cesti.
Ko se nekje v bližini znajde Ljubljana, poiščete južno obvoznico in evo nas, izvoz 33 in via v nakupovalno središče Rudnik.

To nam je všeč - na kolo za zdravo telo! Greste po kolesarski stezi in ko se ta prekine, greste po cesti, nimaš kaj. Ko zavijete v Ljubljano, poiščete recimo Dolenjsko cesto in sledite intuiciji. Takoj nato zavijete v nakupovalno središče Rudnik, od tu pa že znate. Če greste po Jurčkovi, je zelo podobno, samo da ni toliko semaforjev.

Mestni Ljubljanski avtobus številka 27 ustavi med Bauhausom in OBI-jem. Polkrog na levo in čez cca 300 m ste pri nas. BUS številka 3 ustavi nekje na Dolenjski cesti in od tam je peš malo dlje. Važno je, da zadenete nakupovalno središče Rudnik, najlažje je, da pri Hoferju na Dolenjki zavijete na jug.

Počasi se daleč pride. Hodiš, hodiš in ko se nahodiš, greš na bus.

Ladja je super izbira. Pokličete na Zvezo prevoznikov po celinskih vodah Slovenije in izberete prvo ladjo po Ljubljanici. Od pristanišča pri gostilni Livada vodi 2 km Jurčkove ceste direktno k nam.

Ne mučit konja po tem asfaltu. Bolje je najeti rikšo in poveste vozniku, da naj vas strese dol malo naprej od Leclerca. Saj se hecamo, nimamo rikš v Ljubljani.

Na Rudniku nudimo veliko pristajalnih površin in tudi padalo pomagamo zložit. Ampak problem bo spet vzletet nazaj...

Teleportacija snovi iz ene točke v drugo, ne da bi prečkali fizični prostor, na žalost, ne obstaja. Če bi obstajala, bi teleporterje prodajali. Če ste ga iznašli, se prosim teleportirajte na recepcijo, da ne preplašite naših serviserjev.

B2B

Izdelki so namenjeni samo partnerjem v nadaljnji prodaji.

Prijava za partnerje je dostopna na povezavi.