Početna stranica - Pametni telefoni, ure i dodaci

Brezžični polnilec Xtorm XW401 Qi Pad SOLO, USB-C, 15W

Xtorm 8718182275957 XW401 SMPXTR015
Crtični kod: 8718182275957
SKU kod: XW401
Korisnički kod: SMPXTR015
Garancija: 1 godina
Brezžični polnilec Xtorm XW401 Qi Pad SOLO, USB-C, 15W
OutOfStock
Not in stock

Brezžični polnilec kompatibilen z Android in iOS napravami, ki podpirajo Qi standard brezžičnega polnjenja. Omogoča brezžično polnjenje telefona z močjo 15W, ter magnetno združevanje z drugimi Xtorm Qi XW401 in XW403 polnilci. Vsebuje nemoteč LED obroč na spodnji strani, ki prikaže začetek polnjenja. USB-C priklop s priloženim 1,5 m kablom.

PREPROSTOST BREZŽIČNEGA POLNJENJA

Polnilni kabli so pogosto videti neurejeni, se zapletajo ali izginejo za pohištvom v trenutku, ko jih potrebujete. S tem stojalom za brezžično polnjenje je polnjenje vašega pametnega telefona izjemno preprosto – pametni telefon preprosto položite nanj in polnjenje se začne samodejno.

BREZ MOTEČIH LED LUČK

To stojalo za brezžično polnjenje je bilo zasnovano brez nadležnih LED luči. Namesto tega ima ta polnilnik LED svetlobni obroč na dnu, ki zasveti le za kratek čas in nakaže, da se je polnjenje pričelo. Po nekaj sekundah lučka počasi ugasne in ostane ugasnjena, tako da na nočni omarici, knjižni polici ali pisalni mizi nimate moteče svetle LED luči.


KOMPATIBILNO Z QI PAMETNIMI TELEFONI

Stojalo za brezžično polnjenje je bilo zasnovano tako, da je združljivo z vsemi pametnimi telefoni Android in iOS, ki podpirajo Qi standard. Brezžično polnilno stojalo je mogoče razširiti z brezžičnim magnetnim polnilnikom. Sistem z magnetnim klikom vam omogoča, da priključite drugi polnilnik in z njim napolnite drugi telefon ali brezžične slušalke.

RAZVITO S STRASTJO

To stojalo za brezžično polnjenje Xtorm je popolno za enostavno polnjenje pametnega telefona s hitrostjo do 15 W. Edinstven Xtorm dizajn tega polnilca bo izgledal odlično na vsaki mizi, knjižni polici ali nočni omarici, telefon pa se na stojalu lahko polni vodoravno ali navpično.


Lastnosti

  • Kompatibilen z Android in Apple napravami, ki podpirajo Qi standard brezžičnega polnjenja
  • Polni z močjo do 15W, vhodna moč do 20W
  • LED svetlobni obroč na spodnji strani za indikacijo začetka polnjenja
  • Razširljivo z magnetnim polnilcem XW401 (naprodaj ločeno)
  • Priložen kabel USB-C PD 1,5 m
  • Dimenzije: 8,5 x 80 x 80 mm
  • Masa: 52 g

Splošno

Vrsta proizvoda Bežični punjač
kompatibilnost Sve naprave

B2B

Izdelki so namenjeni samo partnerjem v nadaljnji prodaji.

Prijava za partnerje je dostopna na povezavi.