Početna stranica - Miševi

Miška Logitech MX Master 2S, Bluetooth Edition, grafitna

Logitech 5099206118089 910-007224 MOULOR393
Crtični kod: 5099206118089
SKU kod: 910-007224
Korisnički kod: MOULOR393
Garancija: 2 godine
Miška Logitech MX Master 2S, Bluetooth Edition, grafitna
InStock
Na zalihi

Brezžična Bluetooth miška Logitech MX Master 2S je namenjena najbolj zahtevnim uporabnikom. Odlikujeta jo natančen Darkfield™ laserski senzor z ločljivostjo 4000 DPI, ki deluje na vseh površinah (celo na steklu) in vzdržljiva polnilna baterija, ki z enkratnim polnjenjem omogoča kar do 70 dni uporabe. Premišljena ergonomska oblika nudi dobro podporo za roko in zapestje, ki sta tako v udobni, naravni poziciji. MX Master 2S omogoča delo na do treh računalnikih hkrati.

Miška je brez USB Unifying sprejemnika.

UPORABA NA VEČ RAČUNALNIKIH HKRATI

Miška MX Master 2S vam z uporabo Logitech Flow programske opreme omogoča delo na več računalnikih hkrati. Med njimi lahko preprosto premikate kazalnik ter kopirate/prenašate besedila, slike in datoteke iz enega računalnika na drugega.

DELUJE NA VSEH POVRŠINAH

4000 DPI Darkfield™ laserski senzor poskrbi za brezhibno delovanje na katerikoli površini, celo na steklu (debeline najmanj 4 mm).


HITRO POLNJENJE

Z USB kablom priključite miško na računalnik in že v 3 minutah bo dovolj napolnjena, da jo boste lahko uporabljali cel dan. 100% napolnjena miška omogoča uporabo do 70 dni.

PREPROSTO POVEZOVANJE

Povežite miško MX Master 2S z računalnikom preko Bluetooth® povezave s tehnologijo za nizko porabo energije. Zahvaljujoč Logitech Easy-Switch™ tehnologiji povezovanje z do tremi napravami in preklapljanje med njimi poteka izjemno preprosto - le s pritiskom enega gumba. Miška omogoča tudi povezavo z Unifying sprejemnikom (ni priložen).


KOLEŠČEK ZA HITRO DRSENJE

Z miško MX Master 2S je pomikanje po dolgih dokumentih ali spletnih straneh hitro in enostavno. Kolešček omogoča prilagoditev hitrosti in samodejno preklopi iz click-to-click načina v hitro premikanje. S pritiskom na kolešček enostavno preklopite v premikanje iz ene strani na drugo (side-to-side).

POPOLNO UDOBJE

Popolno izklesana, ročno izdelana oblika nudi podporo za roko in zapestje v udobni, naravni poziciji. Natančno premikanje ter dobro pozicioniranimi gumbi in kolešček pa zagotavljajo odlično izkušnjo pri uporabi.


Paket vsebuje

  • Miška Logitech MX Master 2S
  • Micro-USB polnilni kabel

 

Splošno

Velikost miša L
Vrsta miša Obični
Bežična veza Da
Logitech Unifying Da
Logi Bolt Ne
Veza Bluetooth
Vrsta senzora DarkField laser
Punjive baterije Da
Bočni gumbi Da
Boja grafit

Podrobnosti

Bežični domet 10 m
Razlučivost senzora 4.000 DPI
Baterije Li-Po 500 mAh
broj gumba 7

Dimenzije izdelka

Dimenzije 126 x 85,7 x 48,4 mm
Teža 145 g

B2B

Izdelki so namenjeni samo partnerjem v nadaljnji prodaji.

Prijava za partnerje je dostopna na povezavi.