Početna stranica - Kripto sigurnost, Bitcoin

Satochip Satodime, pametna kartica za Bitcoin in druge kriptovalute, NFC

Satochip 5419980202925 5419980202925 BTCSAT001
Crtični kod: 5419980202925
SKU kod: 5419980202925
Korisnički kod: BTCSAT001
Garancija: 1 godina
Satochip Satodime, pametna kartica za Bitcoin in druge kriptovalute, NFC
InStock
Na zalihi

Pametna kartica za hranjenje kripto valut Bitcoin, Litecoin, Ethereum in ERC20 žetonov in NFT-jev. Ima vgrajen EAL6+ pametni čip za hranjenje zasebnih in javnih ključev. Kartico je mogoče uporabljati z iOS in Android napravami z NFC povezavo in mobilno aplikacijo ter z Windows, Linux in macOS z uporabo čitalca pametnih kartic.

VARNA HRAMBA, KATERO LAHKO PODARITE

Varna hramba za Bitcoin in druge kriptovalute, ki je enostavna za uporabo in prenašanje. Dovoljuje enostavno uporabo s pametnim telefonom iPhone ali Android ter je enostaven način, kako podariti valuto drugi osebi v fizični obliki.

ENOSTAVNO UPRAVLJANJE

Satodime omogoča dostop z računalnika ali pametnih telefonov. Kartico približate telefonu in s pomočjo NFC tehnologije dostopate do vsebine, ustvarjate nove denarnice in hranite kripto sredsta.

 

ZAŠČITA IN VARNOST

Satodime uporablja EAL6+ certificiran varni čip. Čip uporablja koprocesor in pomnilnik, zaščiten pred posegi. Zasebne ključe pa je mogoče izvoziti, ko je sef odklenjen.

ENOSTAVEN PREGLED

S pomočjo mobilne aplikacije in programa za računalnik je omogočen enostaven pregled nad vsebino sefov: zapečatenih, odklenjenih in praznih. Zasebni ključ lahko uvozite v vašo najljubšo programsko denarnico in prenesete sredstva na kartici.

ODPRTO KODNA ZASNOVA

Satodime strojna programska oprema in mobilna aplikacija za svoje delovanje uporabljata popolnoma odprto kodo po AGPLv3 licenci. Kodo je mogoče preveriti ter prispevati k projektu pri dodajanju ali odstranjevanju novih funkcij ali kriptovalut.

 

Lastnosti

 • Podpira Bitcoin in številne druge kriptovalute kot so Litecoin, Ethereum in ERC20 žetone ter NFT-je
 • Omogoča ustvarjenje 3 različnih sefov, ki dovolijo upravljanje z različnimi zasebnimi ključi. 
 • Satodime ima vgrajen EAL6+ certificiran pametni čip, ki deluje kot varni čip (Secure Element)
 • Zasebni ključi so zapečateni v varnem čipu. Do ključev ni mogoče dostopati, dokler jih ne odklenete. Barva ključa na kartici se spremeni iz zelene na rdečo, ko so ključi odkriti.
 • Dovoljuje enostavno fizično prenašanje kripto valut
 • Do vsebine je mogoče dostopati preko računalnika s čitalcem pametnih kartic in pametnega telefona z NFC tehnologijo. Aplikacija je na voljo za iOS, Android, Windows, Linux in macOS sisteme. 

Kako deluje Satodime?

 1. Naložimo aplikacijo: Prenesite aplikacijo Satodime na telefon ali računalnik.
 2. Seznanimo kartico: Povežite kartico Satochip z aplikacijo.
 3. Ustvarimo sefe: Ustvarite do 3 sefe v aplikaciji in jih zapečatite.
 4. Prenakazujemo sredstva: Prenesite sredstva v zapečatene sefe.
 5. Dostop do sefa: Odpečatite sef za dostop do zasebnega ključa in prenakazovanje sredstev. Skenirajte QR kodo z denarnico ali pa kopirajte zasebni ključ. Opozorilo: Kopiranje zasebnega ključa na digitalnih napravah lahko pomeni nevarnost. Po prenosu sredstev v kripto denarnico priporočamo čimprejšnji prenos sredstev na drug zasebni ključ.
 6. Podarimo kartico: S pomočjo aplikacije in NFC skeinranja prenesite kartico drugi osebi, kar prenese lastništvo in dostop do sredstev.

Opozorilo: Satodime ni strojna denarnica. Satodime je kot bankovec, kar pomeni, da je lastništvo tega sredstva določeno izključno z njegovo posestjo. Ta vrsta sredstva je podobna gotovini ali fizičnemu zlatu, saj je lastnik tisti, ki ga fizično drži.

Splošno

Vrsta uređaja (adapteri, USB uređaji) Kripto hardverski novčanik
Vrsta veze NFC
Varnostne funkcije (Hardware Wallets) Varni čip, Open Source Firmware
Baterija Ne
Službena stranica proizvoda Satodime by Satochip
Bitcoin-only wallet Ne

B2B

Izdelki so namenjeni samo partnerjem v nadaljnji prodaji.

Prijava za partnerje je dostopna na povezavi.